Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Afantou Porn

Καθόμου λοιπόν και έπαιζα με ρυθμίσεις του μπλογκ κι έπεσα πάνω στην εξής υπέροχη οθόνη: 


Αναφέρεται στη τελευταία εβδομάδα και δείχνει τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποίησαν οι επισκέπτες του spiriou για να βρουν τον ένδοξο τούτο τόπο... "εμένα το πουλάκι μου", "αφάντου porn", "ελένη ικαρία porn"... Έλεος ρε παιδιά! Ποιό πουλάκι; Από πότε βγάζουν τσόντες τα Αφάντου;;; Και ποιά Ελένη στην Ικαρία;;;; Τι να πει κανείς... BTW, μάλλον πέσαν σε αυτήν και αυτήν την ανάρτηση... Πόσο θα ξενερώσαν άραγε οι φίλτατοι τσοντάκηδες;... Επίσης, επειδή ο χαφιές έχει πεθάνει ορίστε η επισκεψιμότητα του spiriou ανά χώρα:

Φυσικά στη κορυφή είναι η Ελλάδα και η βρωμοΣουηδία, guest εμφάνιση από τους Ιάπωνες spammer (τους θυμάστε;) και μερικές άλλες χώρες, που μάλλον από λάθος πέσαν πάνω μας. 8330 οι συνολικές επισκέψεις, ενώ η δημοφιλέστερη ανάρτηση είναι αυτή, γεγονός που θέτει το ερώτημα: Γιατί;;;;;;;;

1 σχόλιο:

Papajim είπε...

Υπάρχει όντως τσόντα με την Ελένη την Ικαριανιανή;;;
Υπάρχει αφαντενή τσόντα;;;
Κι εμείς που ζούμε;;;


Για την ανάρτηση με "το πουλάκι μου" δεν έχω να πω τίποτα...τα σχόλια είναι ανίκανα να εκφράσουν άποψη αλλά για το"Ikarian Tourist Bureau "The Groovalos" έχω να πω ότι συμμερίζομαι τους καημ΄ρνους που ψάχνουν πληροφορίες και πέφτουν σε αυτή τη μαλακία...! Μήπως θα έπρεπε σαν καλός Ικαριαρινινός να τους πεις εκεί να φτιάξουν στ'αλήθει ένα site με πλεροφορίες; Όχι τίποτα,αλλά έχουμε και κρίση γιατί τα φάγαμε μαζί.


Για το πιτσιρίκι απιβεβαιώνεται once again ότι τα γατάκια-σκυλάκια και τα μωρά έχουν πέραση.


Εις ανώτερα!